Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>

ECSP Armoede Learning Event

Het ECSP organiseert 20 september 2017 van 13.00-18.00 het Armoede Learning Event voor filantropen en filantropische fondsen om hen te prikkelen en te inspireren tot nieuwe, meer effectieve manieren om armoede te bestrijden.
lees verder >>

Manifest Filantropie en Giftenaftrek

Brief SBF aan Tweede Kamer: Giftenaftrek en Manifest Filantropie
lees verder >>

Vacature Sint Laurensfonds

Sint Laurensfonds is op zoek naar een projectadviseur.
lees verder >>  #October1Europe

  Op zaterdag 1 oktober 2016 wordt door de Europese organisaties DAFNE en EFC voor de derde keer de Europese dag voor fondsen en donoren gevierd.

  De social media campagne motiveert mensen om in hun berichten de hashtag #October1Europe te gebruiken. Het doel van de campagne is het tot leven brengen van de evenementen op social media, om zo het publiek een kijkje te geven in het diverse werk van fondsen. Op deze dag wordt in heel Europa het ‘verhaal van de filantropie’ verteld.
  De Europese dag voor fondsen en donoren werd in 2013 voor het eerst georganiseerd en maakt Europa bewust van het werk door fondsen en donoren.

  Klik hier voor de video over de European Day of Foundations and Donors.

  Terug