Mystiek Vermogensfondsen Wegnemen

Interview met Suzette de Boer op platform 'Voor Nu en Later... Erven, Schenken en Nalaten'.
lees verder >>

Reactie SBF op het Regeerakkoord

Het Regeerakkoord is door SBF doorgenomen op maatregelen die direct van invloed zijn op (de randvoorwaarden voor) de filantropische sector. De nieuwe coalitie lijkt gevoelig voor de oproep van de sector om filantropie te erkennen als een belangrijk fundament voor maatschappelijke binding en actief burgerschap.
lees verder >>

ECSP Armoede Learning Event

Het ECSP organiseert 20 september 2017 van 13.00-18.00 het Armoede Learning Event voor filantropen en filantropische fondsen om hen te prikkelen en te inspireren tot nieuwe, meer effectieve manieren om armoede te bestrijden.
lees verder >>

Manifest Filantropie en Giftenaftrek

Brief SBF aan Tweede Kamer: Giftenaftrek en Manifest Filantropie
lees verder >>

Vacature Sint Laurensfonds

Sint Laurensfonds is op zoek naar een projectadviseur.
lees verder >>    FIN film

    Om de doelstellingen en werkzaamheden van de FIN én de projecten van onze leden onder de aandacht te brengen, hebben we gekozen voor een film. U vindt er ook interviews met enkele FIN-leden. Graag delen we deze film met u.

    De film dient tevens als promotiefilm om de FIN meer bekendheid te geven en potentiële leden te informeren wat de FIN is en wat het lidmaatschap voor een fonds kan betekenen zodat zij kunnen focussen op datgene waarvoor ze zijn opgericht.

    Wilt u de film op uw eigen website zetten? Dat kan! Graag zelfs. Neem in dat geval contact met ons op waarna wij de link naar u zullen sturen. U kunt deze film ook delen op Twitter.

    Terug